Keratine Behandeling van Salerm Cosmetics

Heb jij last van droog, beschadigd en  pluizig haar? De keratine behandeling Is een salonbehandeling die het haar gezonder, glanzend en makkelijk handelbaar maakt. De keratine dringt diep door het haar en vormt een coating rondom het haar om het te beschermen. Het is een herstellende behandeling die het haar op een natuurlijke manier weer in conditie brengt.

Afhankelijk van de verzorging kun je circa 3-5 maanden lang plezier hebben van de behandeling.

De keratine behandeling:

Keratine is de lichaamseigen bouwstof van het haar. Keratine verdwijnt uit het haar door chemische behandelingen zoals kleuren, relaxen, en door het föhnen,stijlen, wassen met shampoo, zeewater(zout) en chloor water.
Door het haar met een speciale clarifying shampoo te wassen wordt het haar grondig gereinigd en worden gelijkertijd de haarschubben opengezet zodat daarna de keratine in het haar kan worden gebracht. Vervolgens wordt het haar volledig droog geföhnd  met een ronde borstel zodat de haarschubben al in de juiste richting worden gebracht. Als laatste wordt gebruik gemaakt van een stijltang. Het haar wordt gesealed waardoor de haarschubben worden gesloten. De volgende behandeling geschiedt met speciale shampoo en conditioner.

Hieronder een voorbeeld van een voor en na behandeling.

keratine

De prijs is vanaf €175,- (afhankelijk van de dikte, lengte, en de hoeveelheid van het haar.
De duur van de behandeling varieert tussen 2 en 4 uur.

Wilt u meer informatie over de keratine behandeling, dan kunt u contact opnemen met de salon door even langs te lopen, te bellen of gebruik te maken van het contact formulier.